Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Schaduwdoek vierkant

    Schaduwdoek vierkant kopen Ben je op zoek naar een vierkant schaduwdoek? Wij begrijpen dat. Iedereen vindt het immers lekker om buiten te genieten van het mooie weer. Alleen in de volle zon zitten doen we liever niet. Daarom bieden wij je een uitgebreid assortiment aan met vierkante schaduwdoeken. Zo kun je het beste een vierkant schaduwdoek v Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Schaduwdoek vierkant kopen

  Ben je op zoek naar een vierkant schaduwdoek? Wij begrijpen dat. Iedereen vindt het immers lekker om buiten te genieten van het mooie weer. Alleen in de volle zon zitten doen we liever niet. Daarom bieden wij je een uitgebreid assortiment aan met vierkante schaduwdoeken. Zo kun je het beste een vierkant schaduwdoek voor jouw tuin of terras uitzoeken om volop te genieten van de zon. Niet iedereen heeft dezelfde ruimte beschikbaar voor een schaduwdoek. Het combineren van verschillende soorten schaduwdoeken kan toch zorgen voor een speels en gewenst effect, namelijk schaduw. Schaduwdoeken die wij vaak combineren met elkaar zijn de vierkante schaduwdoeken, de rechthoekige schaduwdoeken en de driehoekige schaduwdoeken. Ontdek de mogelijkheden voor jou en bekijk ons assortiment eens.

   

  De voordelen van een schaduwdoek vierkant

  Een schaduwdoek vierkant maakt het mogelijk om elke plek in de tuin of op het terras van schaduw te voorzien. In combinatie met andere schaduwdoeken kan een nog grotere schaduwplek gecreëerd worden. Naast de benodigde schaduw, brengt het vierkante schaduwdoek nog enkele voordelen met zich mee. Zo houdt het ook UV stralingen tegen en wordt ook het tuinmeubilair beschermt tegen de zon en regen. 

  Niet elke tuin is hetzelfde. Mensen houden van verschillende stijlen en niet elk vierkante schaduwdoek is daarom geschikt voor elke tuin. In het assortiment vierkante schaduwdoeken vind je daarom verschillende kleuren en afmetingen. Zo is er voor iedere tuin een passend vierkant schaduwdoek te vinden.

   

  Vierkante schaduwdoeken zijn waterdicht

  Wij bieden een groot aantal vierkante schaduwdoeken aan die waterdicht of waterafstotend zijn. Geen overbodige luxe in Nederland aangezien het weer hier erg wispelturig kan zijn. De waterdichte vierkante schaduwdoeken bieden naast bescherming tegen UV straling, ook bescherming tegen de regen. Wordt je overvallen door een regenbui? Je kunt gerust blijven zitten onder het vierkante en waterdichte schaduwdoek zonder nat te worden.

   

  Bestel het vierkante schaduwdoek online

  Vierkante waterdichte schaduwdoeken bestel je snel en gemakkelijk bij ons. De meeste schaduwdoeken leveren wij uit voorraad. Hierdoor kunnen wij vaak al binnen één á twee dagen leveren. Bestellingen met een waarde van meer dan € 50,00 betalen eveneens geen verzendkosten. Geniet van het buitenleven en bestel snel een vierkant schaduwdoek.

   

  Schaduwdoek | Schaduwdoek driehoekSchaduwdoek rechthoek | Zonnezeil driehoek | Zonnezeil vierkant |

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking