Zonnezeilen kopen? - Maxtotaal.nl

55
Sorteren op:
Prijsknaller!
Superdeal
Superdeal
Superdeal
Superdeal
Superdeal
Prijsknaller!
€49,95 €29,95
Op voorraad
Superdeal
Prijsknaller!
Superdeal
Prijsknaller!
Prijsknaller!

Zonnezeil kopen bij MaxTotaal.nl

Het voorjaar en de zomer zijn de momenten om veel buiten te zijn. Heerlijk in uw tuin of op uw balkon. Echter is het niet verstandig om voor langere tijd in de zon te zitten. Een zonnezeil is dan de perfecte oplossing. Met een zonnezeil kan je veel tijd buiten doorbrengen, zonder in de directe zon te hoeven zitten. Een zonnezeil geeft hierdoor een prettig gevoel en is op meerdere plekken in te zetten. In de tuin, op het balkon of op het dakterras. Bekijk het assortiment zonnezeilen en vind het zonnezeil dat perfect bij jou past. Het assortiment bestaat onder andere uit driehoekige zonnezeilen en rechthoekige zonnezeilen.

De voordelen van een zonnezeil

De zonnezeilen van MaxTotaal creëeren op elke gewenst plek schaduw. Het gemakkelijk te plaatsen bevestigingssysteem maakt dit mogelijk. Hierdoor hoeft u nooit meer een zware parasol te verplaatsen, omdat de zon verplaatst. Daarnaast zijn zonnezeilen ook weerbaarder tegen harde wind. In tegenstelling tot een parasol zal het zonnezeil niet wegwaaien. Nog een voordeel van zonnezeilen is dat ze mensen beschermen tegen uv stralen. Het is gebleken dat zonnezeilen tot wel 95% van de uv straling kunnen tegenhouden. 

Zonnezeilen zijn waterdicht

MaxTotaal.nl biedt ook zonnezeilen aan die waterdicht zijn. Zeker in Nederland is dit geen overbodige luxe. Het weer kan soms ineens omslaan. Het zonnezeil kan je gewoon laten hangen op die momenten. Onder het waterdichte zonnezeil wacht je rustig tot de bui over is, zonder nat te worden. Ook beschermt een waterdicht schaduwdoek uw tuinmeubelen. De uv stralen en regen kunnen door het zonnezeil dat waterdicht is minder schade toebrengen aan uw tuinmeubelen. Dit verlengt de levensduur van uw tuinmeubilair aanzienlijk. Een zonnezeil is daarom een echte toevoeging aan uw tuin. 

 

Bestel het zonnezeil eenvoudig online

Heb je een geschikt zonnezeil kunnen vinden bij MaxTotaal? Bestel dit zonnezeil snel en gemakkelijk online. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd. Bij bestellingen boven de € 50,00 betaald u ook nog eens géén verzendkosten. Geniet deze zomer van het heerlijke zomerweer met een zonnezeil.

 

Schaduwdoek | Schaduwdoek driehoek | Schaduwdoek vierkant | Schaduwdoek rechthoek | Zonnezeil driehoek | Zonnezeil vierkant |

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »