Tuinspots | Dimbare modellen | Bekijk ook onze andere verlichting!

1
Met name als het ’s avonds wat donkerder begint te worden, kan het geen kwaad om over wat tuinspots van Maxtotaal.nl te beschikken. Door tuinspots bij u achter het huis aan te brengen, kunt u uw gesprekken en gezelschapsspellen ook na zonsondergang voortz
Lees meer
Sorteren op:
Superdeal

Tuinspots

Met name als het ’s avonds wat donkerder begint te worden, kan het geen kwaad om over wat tuinspots van Maxtotaal.nl te beschikken. Door tuinspots bij u achter het huis aan te brengen, kunt u uw gesprekken en gezelschapsspellen ook na zonsondergang voortzetten. Daarmee worden de zomeravonden niet alleen langer, maar ook nog eens een stuk gezelliger.

Onze tuinspots worden gekenmerkt door aantrekkelijke specificaties, waar we u op deze pagina graag meer over vertellen. Bent u mogelijk geïnteresseerd in het kopen van tuinspots? Lees dan gauw verder!

Tuinspots led

Voorheen was het licht van led tuinspots dusdanig fel, dat het een oogverblindende werking had. Tegenwoordig hebben fabrikanten led tuinspots zo goed geoptimaliseerd, dat ze qua licht nauwelijks meer te onderscheiden zijn van gloeilampen. De mobiliteit is een ander gegeven dat onze tuinspots zo aantrekkelijk maakt. De Perel EFCL01 LED kampeerlantaarn is een tafelmodel waar campinggasten regelmatig een beroep op doen, terwijl de Perel EFL36 LED nachtlamp in elk stopcontact past.

Buitenspot

De Eagle LED spot set met afstandsbediening - 3 spots is een buitenspot die wij regelmatig aan onze klanten aanbevelen. Onze teamleden doen dit, aangezien de kit erg gemakkelijk in gebruik is. U kunt de tuinspots gemakkelijk aan het plafond bevestigen dankzij de standaard meegeleverde plakstrip. Gaten maken met een boormachine kunt u daardoor achterwege laten. Ideaal voor het geval u over twee linkerhanden beschikt.

Ondanks dat het een vereenvoudigd model lijkt, heeft u wel degelijk opties met dit product. De fabrikant heeft een dimmer aangebracht, zodat u invloed blijft houden op de mate van lichtinval. Zijn de batterijen aan het einde van hun latijn? Nadat u er twee nieuwe AA-batterijen in heeft gedaan, branden de led tuinspots net zo hard als eerst.

Maxtotaal.nl

Naast de tuinspots, biedt Maxtotaal.nl ook allerlei andere vormen van verlichting aan. Voor de gezelligheidsdier hebben we LED feestslingers op voorraad, die het hele jaar door een plekje onder uw veranda verdient. Bent u bezig met de organisatie van een huisfeest en wilt u groter uitpakken dan ooit tevoren? Breng dan lasers aan in de ruimte en uw gasten zullen het in de lengte der jaren over uw feest blijven hebben.

De beste tuinspots bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »