Tuinlampen

2
Tuinlampen vormen een belangrijke subcategorie in ons assortiment vol verlichting. In de webshop van Maxtotaal.nl vindt u verschillende varianten van tuinlampen. Sommige producten zijn op afstand bestuurbaar met een afstandsbediening; andere lampen kunnen
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
Prijsknaller!

Tuinlampen

Tuinlampen vormen een belangrijke subcategorie in ons assortiment vol verlichting. In de webshop van Maxtotaal.nl vindt u verschillende varianten van tuinlampen. Sommige producten zijn op afstand bestuurbaar met een afstandsbediening; andere lampen kunnen bediend worden met een schakelaar of smartphone.

Tuinlampen vormen een onmisbaar onderdeel bij u achter het huis. Zodra het ‘s avonds begint te schemeren, kan het namelijk onaangenaam donker worden in de tuin. Tuinlampen zorgen voor wat licht in de duisternis, zodat u ook na zonsondergang kunt blijven zitten onder uw veranda. Indien u mogelijk geïnteresseerd bent in het aanschaffen van tuinverlichting, raden we u aan om deze pagina goed door te nemen.

Tuinlampen led

Duurzaamheid staat steeds hoger op het prioriteitenlijstje van het kabinet en andere overheidsinstellingen. Door één van onze tuinlampen met led te bestellen, draagt ook u een steentje bij aan een beter milieu. Deze vorm van verlichting doet namelijk een efficiënt beroep op energie, waardoor deze tuinlampen minder schade toebrengen aan het milieu dan het geval is bij gloeilampen.

Maxtotaal.nl werkt samen met meerdere merken, die allemaal verschillende tuinlampen met led aanbieden. Nedis is een voorbeeld van een partner die zich hoofdzakelijk richt op slimme manieren van verlichten. U kunt een speciale applicatie op uw telefoon zetten, waarmee u de lampen op afstand kunt besturen.

Tuinlampen oplaadbaar

Met name als u uw tuinlampen ook ’s nachts laat branden, bestaat er een kans dat uw verlichting na verloop van tijd ermee ophoudt. Tuinlampen die oplaadbaar zijn, bieden in zo’n geval uitkomst. De Perel EFL36 LED nachtlamp oplaadbaar met bewegingssensor is daar een mooi voorbeeld van. Dit product is in het stopcontact te plaatsen, waardoor het apparaat nooit om stroom verlegen zit.

Tuinlampen kopen

In onze webwinkel kunt u voordelig uw tuinlampen kopen. Maxtotaal.nl heeft langlopende partnerships met leveranciers in binnen- en buitenland. Daardoor kunnen we al onze elektronica tegen zachte prijzen aanbieden. Besluit u tuinlampen te kopen die een orderwaarde hebben van €50,00 of meer? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dat noemen we een stukje service van de zaak!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »