Terrasverwarmer infrarood

3
Een terrasverwarmer met infrarood functie verspreidt dusdanig veel warmte onder de overkapping, dat u ’s avonds maar nauwelijks doorheeft dat de zon onder is gegaan.
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
€119,95 €89,95
Op voorraad

Terrasverwarmer infrarood

Een terrasverwarmer met infrarood functie verspreidt dusdanig veel warmte onder de overkapping, dat u ’s avonds maar nauwelijks doorheeft dat de zon onder is gegaan. Mede om die reden is een terrasverwarmer met infrarood functie een onmisbaar item in iedere tuin. Fleecedekens kunnen daardoor in de mand blijven liggen en ook truien hoeven niet van de kapstok getrokken te worden.

Maxtotaal.nl biedt tientallen uitvoeringen van de infrarood terrasverwarmer, die niet zouden misstaan bij u achter het huis. Op deze pagina lichten we verschillende verwarmers uit. Dit stelt u in staat om straks een keuze te maken waar u zich goed bij voelt.

Terrasverwarmer kopen infrarood

De Perel Infrarood Terrasverwarmer - 2000 Watt is een infrarood terrasverwarmer die het kopen meer dan waard is. Met een wattage van 2000, hoeft u er niet over te piekeren of het in de avonduren wel warm genoeg is onder de veranda. Na het indrukken van de aan/uit-knop, hoeft u slechts enkele minuten te wachten alvorens de infrarood terrasverwarmer op temperatuur is.

Na het kopen van een terrasverwarmer met infrarood functie, dient u het product eerst te monteren. U kunt het product bevestigen aan een wand of balk, maar veel eenvoudiger is het nog om de verwarmer te koppelen aan de parasol. De speciaal ontwikkelde beugel stelt u hiertoe in staat.

Terrasverwarmer infrarood staand

Niet iedereen is in de wieg gelegd voor de montage van een terrasverwarmer met infrarood functie. Voor deze doelgroep biedt een staand terrasverwarmer model met infrarood functie uitkomst. Nadat u het product ontdaan heeft van de verpakking en de stekker in het stopcontact gestoken heeft, functioneert het apparaat al. Dit scheelt u de nodige werkzaamheden.

Maxtotaal.nl

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van een terrasverwarmer met infrarood functie? Twijfel dan niet langer en bestel een exemplaar bij Maxtotaal.nl. Onze werknemers stellen alles in het werk om vandaag geplaatste orders zo snel mogelijk te verwerken, zodat u het product van uw voorkeur morgen al in huis kunt hebben.

De beste terrasverwarmers met infrarood bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »