Zijwand Partytent

1
Zijwand partytent Om een partytent van Maxtotaal volledig te kunnen afsluiten van onheilspellende weersomstandigheden, is een zijwand voor de partytent geen overbodige luxe. Een zijwand voor de partytent houdt namelijk regendruppels, sneeuwvlokken en h
Lees meer
Sorteren op:
Niet leverbaar
€255,00 €209,-
Niet op voorraad

Zijwand partytent

Om een partytent van Maxtotaal volledig te kunnen afsluiten van onheilspellende weersomstandigheden, is een zijwand voor de partytent geen overbodige luxe. Een zijwand voor de partytent houdt namelijk regendruppels, sneeuwvlokken en hagelstenen buitenboord, waardoor uw genodigden ongegeneerd door kunnen feesten.

Door dit product te verbinden met de Perel GZB5PRO partytent easy up - 3 x 3 meter wit, maakt u uw feestje nog gemoedelijker maken dan dat hij al is. Besteedt u meer dan €50,00 bij Maxtotaal? Dan berekenen wij geen verzendkosten, waardoor uw aankoop nog voordeliger wordt!

Zijwand partytent 3 meter

Het product dat u in de webshop van Maxtotaal.nl kunt verkrijgen, is een zijwand voor de partytent van 3 meter. Door deze ruime spanwijdte, kunt u de gehele opening bedekken. Bij de productie van deze zijwand voor de partytent, is gebruikgemaakt van PA-coating. Deze grondstof heeft als belangrijkste kenmerk dat het waterafstotend is en niet vergeelt. Hierdoor bewaart de partytent zijwand zijn mooie witte kleur ook na drastische weersomstandigheden.

De PA-coating is tevens wasbestendig en kent een goede mate van transparantie. De zijwand is tevens voorzien van raampjes. Hierdoor krijgen uw bezoekers geen opgesloten gevoel en kunnen ze zien wat er zich buiten de tent afspeelt.

Partytent met zijwanden

Bij Maxtotaal.nl kunt u er ook voor kiezen om een partytent met zijwanden te bestellen. Door dit als combinatie aan te schaffen, voorkomt u dat u losse producten hoeft aan te schaffen. Met de koop van de Perel GZB5PRO-4xS partytent easy up - 3 x 3 meter wit met 4 zijwanden bent u dus direct klaar. Gaat één zijwand voor de partytent onverwachts stuk? Dan kunt u met de Perel GZB5PRO-S zijwand met venster voor Perel GZB5PRO altijd een nieuwe aanschaffen. Hierdoor hoeft u er nooit bang voor te zijn dat bezoekers nat worden op uw volgende feest.

Accessoire zijwand partytent

Wilt u er zeker van zijn dat uw partytent stevig staat? Maxtotaal.nl heeft ook een accessoire naast de partytent zijwand. Onze gewichtzak is zo zwaar, dat de tent geen enkele kans krijgt om in beweging te komen als er zware windstoten zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »