Partytent 3x6

0
Partytent 3x6 Geeft u binnenkort het jawoord aan uw partner en vervolgt u het feestgedruis later op de dag bij u achter het huis? Schaf dan een partytent 3x6 aan van Maxtotaal.nl. Een partytent 3x6 biedt plaats aan een groot aantal feestgangers, waardo
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Partytent 3x6

Geeft u binnenkort het jawoord aan uw partner en vervolgt u het feestgedruis later op de dag bij u achter het huis? Schaf dan een partytent 3x6 aan van Maxtotaal.nl. Een partytent 3x6 biedt plaats aan een groot aantal feestgangers, waardoor iedereen een droog plekje kan bemachtigen als het met bakken uit de hemel komt. Onze partytent 3x6 is hagelwit, een kleur die goed past bij de vrolijkheid van een huwelijksdag.

Uiteraard is de partytent 3x6 niet alleen geschikt voor een trouwfeest. Ook verjaardagen, jubilea en andere feesten en partijen lenen zich uitstekend om gevierd te worden in deze tent van Maxtotaal.nl. Wilt u meer weten over dit product? Op deze pagina vertellen we u er alles over!

Grote partytent

De partytent 3x6 is met zijn ruime afmetingen een grote partytent. Hierdoor kunt u grote gezelschappen kwijt onder de tent. Wilt u de genodigden de keuze geven of ze in of buiten de feesttent borrelen? U kunt ervoor kiezen om het uiteinde van de grote partytent open te zetten, zodat het in- en uitlopen een stuk gemakkelijker wordt. Op die manier bewegen blijven gasten niet de hele avond op dezelfde plek staan en wordt hun nieuwsgierigheid getriggerd wat zich binnen of buiten de tent afspeelt.

Partytent met zijwanden

De partytent 3x6 is een partytent met zijwanden. Deze zijwanden zijn voorzien van gaten, zodat de genodigden eenvoudig kunnen bekijken wat er zich afspeelt buiten de partytent. Daarnaast zorgen deze zijwanden ervoor dat de bezoekers geen claustrofobisch gevoel krijgen.

Door een partytent met zijwanden te bestellen bij Maxtotaal.nl, voorkomt u dat de wind onder de tent komt. De luifels zijn dusdanig stevig, dat de tent er niet door omver wordt geblazen.

Partytent 3x6 kopen

Een partytent 3x6 kopen bij Maxtotaal.nl, kan erg gemakkelijk via onze webshop. U maakt heel eenvoudig een account aan door u te registreren. Om het al onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, hanteren wij allerlei betaalmethodes. Op deze manier verhogen wij het gebruiksgemak van onze webwinkel en is er voor elk wat wils. 

De bestel partytents bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »