Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Vuurschaal

    Vuurschaal Ben je op zoek naar een methode om het ook ’s avonds warm te kunnen krijgen in jouw tuin? Zoek dan niet verder en bestel een vuurschaal in onze webshop. Een vuurschaal is een holvormige schaal die plaats biedt aan een aantal blokken hout. Het product kent een minimale diameter, waardoor de vuurschaal maar weinig ruimte in beslag n Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Vuurschaal

  Ben je op zoek naar een methode om het ook ’s avonds warm te kunnen krijgen in jouw tuin? Zoek dan niet verder en bestel een vuurschaal in onze webshop. Een vuurschaal is een holvormige schaal die plaats biedt aan een aantal blokken hout. Het product kent een minimale diameter, waardoor de vuurschaal maar weinig ruimte in beslag neemt in iedere tuin.

  De beperkte grootte is ook gunstig als je maar weinig opslagruimte tot jouw beschikking hebt, want dankzij de kleine uitvoering houd je ook plek over voor andere attributen in de garage. Ben je mogelijk geïnteresseerd in deze knusse warmtebron? De vuurschaal staat centraal op deze pagina, dus lees gauw verder.

   

  Gietijzeren vuurschaal

  Het merendeel van onze varianten van de gietijzeren vuurschaal, is uitgerust met drie pootjes. De fabrikant heeft hiertoe besloten, zodat je niet al te diep hoeft te hurken als je de vuurschaal wilt voorzien van een nieuwe lading stookhout. Veel van onze klanten die een gietijzeren vuurschaal kopen, gaan vaak naast de schaal zitten. Met het knisperende geluid van houtsnippers op de achtergrond, bespreken ze de dag onder het genot van een wijntje.

  Om het meeste rendement uit de vuurschaal te halen, kun je er het beste voor kiezen om 3 blokken hout in het midden van de kom te plaatsen. Zet deze bij voorkeur schuin tegen elkaar aan en laat de bovenzijden elkaar ondersteunen. Door deze techniek toe te passen, ontstaat het beste vuurtje.

   

  Grote vuurschaal

  Hoewel de schalen van zichzelf niet al te groot zijn, bestaan er wel een aantal gradaties. Een kom met een hoogte van 57 cm, zien wij als een grote vuurschaal. De Metalen vuurschaal op standaard is daar een mooi voorbeeld van. Deze vuurschaal kent gietijzer als belangrijkste bestanddeel en heeft een matzwart voorkomen. Wil je een wat kleiner model? Overweeg dan de Perel vuurschaal diameter 47cm.

   

  Maxtotaal

  Zoek je naar een wat praktischere vorm van warmte? Wij hebben een speciale pagina ingericht die zich toespitst op verwarming & koeling. Hier vind je onder andere elektrische sfeerhaarden, maar ook een hallogeenkachel of buisverwarming zijn ondergebracht in deze categorie.

   

  De beste vuurschalen bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking