Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Terrasverwarmer infrarood

    Terrasverwarmer infrarood Een terrasverwarmer met infrarood functie verspreidt dusdanig veel warmte onder de overkapping, dat je ’s avonds maar nauwelijks door hebt dat de zon onder is gegaan. Mede om die reden is een terrasverwarmer met infrarood functie een onmisbaar item in iedere tuin. Fleecedekens kunnen daardoor in de mand blijven ligg Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product
  € 119,95
  € 84,95
  Perel Infrarood Terrasverwarmer - 2000 watt
  Niet op voorraad
  €84,95

   

  Terrasverwarmer infrarood

  Een terrasverwarmer met infrarood functie verspreidt dusdanig veel warmte onder de overkapping, dat je ’s avonds maar nauwelijks door hebt dat de zon onder is gegaan. Mede om die reden is een terrasverwarmer met infrarood functie een onmisbaar item in iedere tuin. Fleecedekens kunnen daardoor in de mand blijven liggen en ook truien hoeven niet van de kapstok getrokken te worden.

  Wij bieden tientallen uitvoeringen van de infrarood terrasverwarmer, die niet zouden misstaan bij jou achter het huis. Op deze pagina lichten we verschillende verwarmers uit. Dit stelt jou in staat om straks een keuze te maken waar je je goed bij voelt.

   

  Terrasverwarmer kopen 

  De Perel Infrarood Terrasverwarmer - 2000 Watt is een infrarood terrasverwarmer die het kopen meer dan waard is. Met een wattage van 2000, hoef je er niet over te piekeren of het in de avonduren wel warm genoeg is onder de veranda. Na het indrukken van de aan/uit- knop, hoef je slechts enkele minuten te wachten alvorens de infrarood terrasverwarmer op temperatuur is.

  Na het kopen van een terrasverwarmer met infrarood functie, dien je het product eerst te monteren. Je kunt het product bevestigen aan een wand of balk, maar veel eenvoudiger is het nog om de verwarmer te koppelen aan de parasol. De speciaal ontwikkelde beugel stelt je hiertoe in staat.

   

  Terrasverwarmer infrarood staand

  Niet iedereen is in de wieg gelegd voor de montage van een terrasverwarmer met infrarood functie. Voor deze doelgroep biedt een staand terrasverwarmer model met infrarood functie uitkomst. Nadat je het product ontdaan hebt van de verpakking en de stekker in het stopcontact gestoken hebt, functioneert het apparaat al. Dit scheelt je de nodige werkzaamheden.

   

  Maxtotaal

  Ben je overtuigd van de kwaliteiten van een terrasverwarmer met infrarood functie? Twijfel dan niet langer en bestel een exemplaar bij ons. Onze werknemers stellen alles in het werk om vandaag geplaatste orders zo snel mogelijk te verwerken, zodat je het product van jouw voorkeur morgen al in huis kunt hebben.

   

  De beste terrasverwarmers met infrarood bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking