Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Partytent 3x6

    Partytent 3x6 Geef je binnenkort het jawoord aan jouw partner en vervolg je het feestgedruis later op de dag bij jou achter het huis? Schaf dan een partytent 3x6 aan. Een partytent 3x6 biedt plaats aan een groot aantal feestgangers waardoor iedereen een droog plekje kan bemachtigen als het met bakken uit de hemel komt. Onze partytent 3x6 is ha Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Partytent 3x6

  Geef je binnenkort het jawoord aan jouw partner en vervolg je het feestgedruis later op de dag bij jou achter het huis? Schaf dan een partytent 3x6 aan. Een partytent 3x6 biedt plaats aan een groot aantal feestgangers waardoor iedereen een droog plekje kan bemachtigen als het met bakken uit de hemel komt. Onze partytent 3x6 is hagelwit, een kleur die goed past bij de vrolijkheid van een huwelijksdag.

  Uiteraard is de partytent 3x6 niet alleen geschikt voor een trouwfeest. Ook verjaardagen, jubilea en andere feesten en partijen lenen zich uitstekend om gevierd te worden in deze tent. Wil je meer weten over dit product? Op deze pagina vertellen we je er graag alles over!

   

  Grote partytent

  De partytent 3x6 is met zijn ruime afmetingen een grote partytent. Hierdoor kun je grote gezelschappen kwijt onder de tent. Wil je de genodigden de keuze geven of ze in of buiten de feesttent borrelen? Je kunt ervoor kiezen om het uiteinde van de grote partytent open te zetten, zodat het in- en uitlopen een stuk gemakkelijker wordt. Op die manier blijven gasten niet de hele avond op dezelfde plek staan en wordt hun nieuwsgierigheid getriggerd wat zich binnen of buiten de tent afspeelt.

   

  Partytent met zijwanden

  De partytent 3x6 is een partytent met zijwanden. Deze zijwanden zijn voorzien van gaten, zodat de genodigden eenvoudig kunnen bekijken wat er zich afspeelt buiten de partytent. Daarnaast zorgen deze zijwanden ervoor dat de bezoekers geen claustrofobisch gevoel krijgen.

  Door een partytent met zijwanden te bestellen bij ons, voorkom je dat de wind onder de tent komt. De luifels zijn dusdanig stevig, dat de tent er niet door omver wordt geblazen.

   

  Partytent 3x6 kopen

  Een partytent 3x6 kopen bij ons, kan erg gemakkelijk via onze webshop. Je maakt heel eenvoudig een account aan door je te registreren. Om het al onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, hanteren wij allerlei betaalmethodes. Op deze manier verhogen wij het gebruiksgemak van onze webwinkel en is er voor elk wat wils. Komt de betaling over 2 weken pas uit? Geen probleem, kies gerust voor Riverty. Bestellen zonder een account te maken is natuurlijk ook gewoon mogelijk! 

   

  De bestel partytents bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking