Houtbrander

3
Sorteren op:
Prijsknaller!
€14,95 €12,95
Op voorraad
Niet leverbaar
Niet leverbaar

Houtbrander

Voor de hobbyisten heeft Maxtotaal.nl met de houtbrander een tof accessoire waarmee u op hout kunt schrijven om kunstwerken te maken. Zo’n houtbrander wordt ook wel een pyrografische pen genoemd en beschikt over exceptionele kwaliteiten waarmee u tot fantastische werkjes komt. Met de houtbrander verandert u simpele varianten van een snijplank of serveerplank in iets spectaculairs, zonder dat u er onwijs veel talent voor hoeft te hebben.

Maxtotaal.nl verkoopt maar liefst 3 varianten van de houtbrander, die stuk voor stuk afkomstig zijn uit de fabrieken van verschillende fabrikanten. Overweegt u de aanschaf van een houtbrander, maar zoekt u wat verdieping over dit hulpmiddel? Meer informatie treft u hieronder aan.

Hoe werkt een houtbrander pen?

Voordat u zorgvuldig te werk gaat met de houtbrander pen, is het handig om een aantal zaken klaar te leggen: de houtbrander zelf, een schaar, een potlood, een stuk carbonpapier, een uitgedraaide variant van de tekst of vormen en het hout dat u mooier wilt maken. Knip een stuk carbonpapier uit ter grootte van het stuk hout en leg daar de geprinte vormen of woorden op.

Trek deze vormen en letters zorgvuldig, zodat deze contouren goed zichtbaar worden op het hout. Vergeet op voorhand niet na te denken over de grootte van de dingen die u wilt vereeuwigen met de houtbrander, want alleen op die wijze past alles er op. Nadat alles er met pennenstreken op staat, pakt u de houtbrander pen erbij om alle figuren in het hout te maken. Het resultaat zal er zijn!

Wat kun je met een houtbrander set?

Een houtbrander set wordt vooral aangeschaft om saaie oppervlakken van hout wat franje te geven. Wilt u een vriend of vriendin in het zonnetje zetten die bij jullie groep bekendstaat als borrelaar? Tover een normale borrelplank dan om in een gepersonaliseerde variant, waar u zijn of haar naam inbrandt. Maar ook als u een buurvrouw of oud-klasgenoot hebt die niets liever doet dan kokkerellen in de vrije tijd, komt een houtbrander goed tot zijn recht. Snij- of broodplanken van hout zijn namelijk eenvoudig te bewerken met een houtbrander set. Fotolijstjes van hout, pollepels of doosjes zijn andere voorbeelden van oppervlakken die te solderen zijn met de houtbrander.

Houtbrander kopen

Heeft u na het lezen van bovenstaande tekst geen enkele twijfel meer over een houtbrander en wilt u een exemplaar tot uw beschikking krijgen? Bestel uw houtbrander dan in de webshop van Maxtotaal.nl, uw specialist in elektronica voor in en rondom het huis. Bestellingen die voor middernacht bij ons binnen zijn, worden in het merendeel van de gevallen morgen al bij u bezorgd. Hiertoe zijn we in staat vanwege goede connecties met onze vervoerders Post NL en Trunkrs, die af en aan rijden bij ons distributiecentrum in Franeker. Kies nu de houtbrander van uw voorkeur en doorloop ons vereenvoudigde afrekenproces.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »