Robots voor volwassenen

3
Vaak wordt ten onrechte gedacht dat robots alleen geschikt zijn voor kinderen. Robots voor volwassenen kunnen namelijk net zo goed! In de webshop van Maxtotaal.nl is een zichtbare groei waarneembaar in de vraag naar robots voor volwassenen. In ons aanbod
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
Prijsknaller!
€24,95 €19,95
Op voorraad
Prijsknaller!

Robots voor volwassenen

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat robots alleen geschikt zijn voor kinderen. Robots voor volwassenen kunnen namelijk net zo goed! In de webshop van Maxtotaal.nl is een zichtbare groei waarneembaar in de vraag naar robots voor volwassenen. In ons aanbod treft u verschillende varianten hiervan. Sommige bouwpakketten richten zich op het efficiënt gebruikmaken van zonne-energie, terwijl we ook producten aanbieden die zich toespitsen op muziekliefhebbers. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons actuele aanbod.

Robot bouwen volwassenen

Volwassenen die een robot bouwen: het is een activiteit die men steeds vaker onderneemt in de vrije tijd. In de webshop van Maxtotaal.nl treft u verschillende soorten van de experimenteerkit. Hecht u veel waarde aan het nastreven van milieudoelen en draagt u hier graag een steentje aan bij? Bekijk dan eens de Velleman EDU02 experimenteerkit op zonne-energie.

Dit pakket kent maar liefst 10 variaties, waardoor u het apparaat voor verschillende gebruiksdoelen kunt inzetten. Tuinverlichting en het installeren van bewegingsdetectoren zijn hier voorbeelden van.

Robot bouwpakket volwassenen

Het aanbod van Maxtotaal.nl beperkt zich niet tot de experimenteerkit op zonne-energie. Wij bieden tevens een robot bouwpakket voor volwassenen aan die zich meer toespitst op klanten die van muziek houden. MP3-spelers waren vroeger hét gadget onder scholieren en studenten. Met behulp van dit apparaat kon u de hits van dit moment laten horen aan uw vrienden of klasgenoten.

Dit apparaat is relatief makkelijk na te bouwen met de Velleman VM202N MP3 speler module, dat een robot bouwpakket voor volwassenen is. De MP3 speler is uitgerust met een aantal drukknoppen, zodat u op gemakkelijke wijze de verschillende bestanden kunt afspelen in uw woonkamer of auto.

Robot speelgoed

Maxtotaal.nl biedt niet alleen robot speelgoed aan voor ouderen. Bij ons bent u ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een experimenteerdoos voor uw kind. Deze bouwpakketten hebben in sommige gevallen een educatief karakter, waardoor uw zoon of dochter al spelend zal leren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »