Stroom adapter

5
Stroomadapters zijn apparaatjes die ervoor zorgen dat elektronische apparaten kunnen werken op verschillende soorten stroomvoorzieningen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer je elektronische apparaten wilt gebruiken in het buitenland, waar de stekkers
Lees meer
Sorteren op:

Stroom adapters

Stroomadapters zijn apparaatjes die ervoor zorgen dat elektronische apparaten kunnen werken op verschillende soorten stroomvoorzieningen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer je elektronische apparaten wilt gebruiken in het buitenland, waar de stekkers en spanning anders zijn dan wat je gewend bent. Of wanneer je elektronische apparaten wilt aansluiten op een stekker die niet past.

Maxtotaal

Bij Maxtotaal hebben we een ruim aanbod van stroom adapters voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een schakelende spanningsomvormer voor het gebruik van elektronische apparaten in het buitenland, een USB-thuislader voor het opladen van je telefoon of tablet, of een universele voedingsadapter voor het aansluiten van verschillende soorten apparaten, bij ons vind je wat je zoekt. Daarnaast hebben we ook schakelende voeding beschikbaar, die ervoor zorgt dat je altijd voldoende stroom hebt voor je elektronische apparaten. Of je nu op reis bent, of gewoon thuis, met een schakelende voeding kun je altijd rekenen op voldoende stroom voor al je apparaten. Bekijk ons aanbod van stroom adapters vandaag nog en ontdek hoe je altijd verbonden kunt blijven, waar je ook bent.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »