Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Draaibare TV beugel

    Draaibare TV beugel Winkels op woonboulevards puilen vaak uit van de TV meubels, maar als de jouwe er niet tussen zit, is het tijd om na te denken over een andere oplossing. Een TV beugel die draaibaar is, kan in zo’n geval uitkomst bieden. Zo’n TV beugel die draaibaar is bevestig je aan de wand, zodat jouw TV toestel er op bevestigd kan w Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product
  € 214,95
  € 159,-
  Nedis gemotoriseerde TV muurbeugel 32 - 60 " | Maximaal 40 kg
  Niet op voorraad
  €159,-

   

  Draaibare TV beugel

  Winkels op woonboulevards puilen vaak uit van de TV meubels, maar als de jouwe er niet tussen zit, is het tijd om na te denken over een andere oplossing. Een TV beugel die draaibaar is, kan in zo’n geval uitkomst bieden. Zo’n TV beugel die draaibaar is bevestig je aan de wand, zodat jouw TV toestel er op bevestigd kan worden. Jouw zoektocht naar een TV meubel kan op die manier gestaakt worden, tenzij je het handig vindt om kastjes, snoeren en andere toebehoren wilt wegwerken.

   

  Draaibaar

  De draaibare TV beugel zorgt er niet alleen voor dat jouw televisie een mooie plaats in jouw woonruimte krijgt. Het biedt ook nog eens meer veiligheid dan als een TV los op een meubel staat opgesteld. Met name als je in het bezit bent van een paar energieke kinderen of huisdieren, kan de schrik je om het hart slaan als ze aan het donderjagen zijn. Een TV beugel die draaibaar is, gaat dit tegen.

  Een televisie op een draaibare TV beugel valt namelijk niet zomaar op de grond, aangezien het een muurvaste constructie betreft.

   

  TV steun 

  Een TV steun die draaibaar is, heeft tevens een positief effect op de wijze waarop gekeken wordt. Afhankelijk van jouw eigen grootte of die van een ander, kun je de televisie omhoog of omlaag plaatsen. Zo kan iedere gebruiker zelf bepalen wat hij of zij een aangename kijkpositie vindt, zonder last te krijgen van de rug of schouders.

   

  TV wandbeugel 

  Een TV wandbeugel die draaibaar is, kan erg gemakkelijk besteld worden via onze webshop. Bij het afrekenen kun je zelf beslissen of je het product wilt laten bezorgen, of het product liever komt ophalen bij ons in Franeker. Heb je nog vragen over een TV beugel die draaibaar is? Stel jouw vragen gerust aan onze klantenservice.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking