TV beugel draaibaar

1
Winkels op woonboulevards puilen vaak uit van de tv meubels, maar als de uwe er niet tussen zit, is het tijd om na te denken over een andere oplossing. Een TV beugel die draaibaar is, kan in zo’n geval uitkomst bieden.
Lees meer
Sorteren op:
Niet leverbaar

TV beugel draaibaar

Winkels op woonboulevards puilen vaak uit van de tv meubels, maar als de uwe er niet tussen zit, is het tijd om na te denken over een andere oplossing. Een TV beugel die draaibaar is, kan in zo’n geval uitkomst bieden. Zo’n TV beugel die draaibaar is bevestigt u aan de wand, zodat uw tv toestel erop bevestigd kan worden. Uw zoektocht naar een TV meubel kan op die manier gestaakt worden, tenzij u het handig vindt om kastjes, snoeren en andere toebehoren wilt wegwerken.

Maxtotaal.nl heeft diverse varianten van de TV beugel die draaibaar is voor u op voorraad. Sommige artikelen uit onze collectie behoren toe aan Velleman, terwijl we ook uitvoeringen hebben die uit de fabriek van Eagle afkomstig zijn. Wilt u meer weten over de diverse opties? Lees dan gauw verder.

Draaibare TV beugel

De draaibare tv beugel zorgt er niet alleen voor dat uw televisie een mooi plaatsje in uw woonruimte krijgt. Het biedt ook nog eens meer veiligheid dan als een tv los op een meubel staat opgesteld. Met name als u in het bezit bent van een paar energieke kinderen, kan de schrik u om het hart slaan als ze aan het donderjagen zijn. Een tv beugel die draaibaar is, gaat dit tegen.

Een televisie op een draaibare tv beugel valt namelijk niet zomaar op de grond, aangezien het een muurvaste constructie betreft.

TV steun draaibaar

Een TV steun die draaibaar is, heeft tevens een positief effect op de wijze waarop gekeken wordt. Afhankelijk van uw eigen grootte of die van een ander, kunt u de televisie omhoog of omlaag plaatsen. Zo kan iedere gebruiker zelf bepalen wat hij of zij een aangename kijkpositie vindt, zonder last te krijgen van de rug of schouders.

TV wandbeugel draaibaar

Een TV wandbeugel die draaibaar is, kan erg gemakkelijk besteld worden via onze webshop. Bij het afrekenen kunt u zelf beslissen of u het product wilt laten bezorgen, of het product liever komt ophalen bij ons in Dronryp. Heeft u nog vragen over een tv beugel die draaibaar is? Stel uw vragen gerust aan onze klantenservice.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »