Zuil luidsprekers

1
Maxtotaal.nl is de online specialist op het gebied van zuilluidsprekers. Festivalgangers die het feestje zo nu en dan naar huis verplaatsen, kunnen eigenlijk niet zonder zo’n exemplaar.
Lees meer
Sorteren op:
Niet leverbaar
€499,00 €299,-
Niet op voorraad

Zuilluidsprekers

Maxtotaal.nl is de online specialist op het gebied van zuilluidsprekers. Festivalgangers die het feestje zo nu en dan naar huis verplaatsen, kunnen eigenlijk niet zonder zo’n exemplaar. Bent u geslaagd voor uw diploma of viert uw vriendin haar verjaardag, dan zal de zuilluidspreker een sfeerverhogende werking hebben. Welke luidspreker uiteindelijk de trillingen door uw kamer zal verspreiden, hangt deels samen met uw wensen.

Is het van groot belang dat de toegestroomde menigte de liedjes woord voor woord mee kunnen zingen, dan heeft u een hele andere geluidssterkte nodig dan wanneer er slechts wat achtergrondmuziek nodig is. Bij Maxtotaal.nl bieden we een aantal zuilluidsprekers aan die scherp geprijsd zijn, zodat u ook nog wat geld overhoudt voor andere elektronica!

Vloerstaande speakers

Zuilluidsprekers zijn stuk voor stuk vloerstaande speakers. Eigenlijk zegt het woord het al: deze boxen worden niet op een voetstuk geplaatst, maar zijn direct in aanraking met de grond. Een specificatie die u vaak ziet bij de aanschaf van vloerstaande speakers, is het Hz-getal. Hz, dat de afkorting is voor Hertz, geeft weer in hoeverre de muziek box in staat is om hoge tonen te reproduceren. Dit is erg handig om te weten, want het is goed om u te realiseren dat niet iedere box zomaar in staat is om de hogere tonen ten gehore te brengen. Kwalitatief betere luidsprekers kunnen dat dus wél.

Wat is het voordeel van staande speakers?

Staande speakers kennen enkele belangrijke voordelen ten opzichte van een boekenplankmodel of soundbar. Allereerst zien staande speakers er erg fraai uit. Door het reusachtige voorkomen krijgt uw bezoek gelijk het idee dat u een serieuze investering gedaan heeft. Bijkomend voordeel van dit model is het gegeven dat het gemakkelijk onderdeel gemaakt kan worden van uw interieur, iets wat bij andere luidsprekers lastiger is.

Andere luidsprekers dan zuilspeakers

Maxtotaal.nl biedt ook nog andere boxen aan dan zuilspeakers. In onze webshop is het eveneens mogelijk om bluetooth luidsprekers, badkamer luidsprekers of kussen luidsprekers te bestellen. Bent u nog een beetje zoekende? Ons team adviseert u graag!

De bestel zuilluidsprekers bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »