Kussenluidsprekers

2
Een kussen luidspreker helpt u in slaap te vallen. Besteedt u €50,00 bij Maxtotaal, dan leveren wij de speaker gratis. Haal ‘m nu in huis!
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
Prijsknaller!
€12,95 €8,95
Op voorraad

Kussen luidspreker

Ligt u ’s avonds ook zo vaak wakker omdat u aan het piekeren bent over van alles en nog wat? De kussen luidsprekers van Maxtotaal.nl helpen u om gemakkelijker in slaap te vallen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de hersenen als het ware ‘gemasseerd’ worden als u naar muziek luistert terwijl u op weg bent naar dromenland. Studie heeft uitgewezen dat slaapproblemen aanzienlijk minder werden bij respondenten die wél naar muziek luisterden dan deelnemers die dat niet deden. Genoeg reden dus om een kussen luidspreker bij Maxtotaal.nl te bestellen!

Voor wie is een geluids kussen nog meer geschikt?

Personen met ‘normale’ slaapproblemen zijn niet de enigen die baat kunnen hebben bij een geluids kussen. Mensen die lijden aan tinnitus behoren tot de andere groep mensen die baat kunnen hebben bij een luidspreker voor onder het kussen. Tinnitus is een aandoening die in de volksmond ook wel bekend is als ‘oorsuizen’. Te lange onderwerping aan harde geluiden of schade aan hersenen of het kaakgewricht zijn veel voorkomende oorzaken van deze storende piep in het oor. Een kussen luidspreker kan een mogelijke oplossing zijn om de nachten wat aangenamer door te brengen. Door prettige klanken van uw favoriete muziek te combineren met de vervelende toon in het trommelvlies, kan alles wat verdraagzamer worden.

Zo werkt deze luidspreker

Bij een doorsnee luidspreker denkt u al gauw aan een groot geval met een hoog frequentiebereik. Dat ligt net even anders bij een geluids kussen. Doordat u het doel heeft om in slaap te vallen, zijn de tonen minder sterk van klank dan u gewend bent bij een bluetooth speaker of installatie speaker. De kussen luidsprekers beschikt over een lang koord van enkele meters, zodat uw bron van muziek niet pal naast uw bed hoeft te staan. Plug de jack in uw MP3-speler, tablet of telefoon alvorens u een rustgevende afspeellijst oproept en de speaker onder uw kussen legt. Doordat de luidspreker flinterdun is, zal u geen enkele hinder ondervinden van het feit dat het apparaat onder uw hoofdkussen rust. Maxtotaal.nl nodigt u graag uit om een kijkje te nemen in de webshop!

De beste kussenluidsprekers bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »