Badkamer luidsprekers

15
Maxtotaal.nl is de online webshop voor al uw badkamer luidsprekers. Behoort zingen onder een warme douche tot uw ochtendritueel? Geef uzelf in de morgen dan een upgrade met een van onze badkamer luidsprekers.
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
Prijsknaller!
Prijsknaller!
Prijsknaller!
Prijsknaller!
Niet leverbaar
Niet leverbaar
€34,95 €24,95
Niet op voorraad

Badkamer luidsprekers

Maxtotaal.nl is de online webshop voor al uw badkamer luidsprekers. Behoort zingen onder een warme douche tot uw ochtendrituelen? Geef uw gebruik in de morgen dan een upgrade door uzelf te belonen met een van onze badkamer luidsprekers. Badkamer luidsprekers zijn zo ontworpen dat ze maar weinig ruimte in beslag nemen in uw douche. Dat is wel een fijne wetenschap als u niet al te ruim woont!

Heeft Maxtotaal ook een waterdichte speaker?

Een waterdichte speaker is wel zo handig als u zich begeeft in een vochtige omgeving als uw badkamer. Hoeveel luidsprekers u laat plaatsen, is volledig afhankelijk van uw wensen. De speciaal voor uw badkamer ontworpen boxjes van Muse zijn enkelvoudige luidsprekers. Doordat ze uitgerust zijn met een hendel, kunt u ‘m ook gemakkelijk meenemen naar andere ruimtes zoals uw slaapkamer, tuin, of woonkamer. En het mooie is: ze zijn nog voordelig ook!

Is het geen noodzakelijk kwaad dat uw speaker mobiel is en is één speaker onvoldoende om uw verwachtingen waar te maken? De Kenford speakers zijn ruim in doorsnee en worden altijd in een paar geleverd, zodat de trillingen vanuit verschillende hoeken in uw badkamer verstuurd kunnen worden. Pakt u het liever nog groter aan, dan is E-Audio het merk voor u. Een aantal uitvoeringen van de speakers, zoals de E-Audio B403BL, krijgt u geleverd als kwartet. De gemakkelijke montage is bijkomend voordeel van deze kwalitatief goede luidsprekers.

Welke Bluetooth speaker voor de badkamer biedt Maxtotaal aan?

U schaft een bluetooth speaker voor de badkamer al aan voor een zacht prijsje. Enkele uitvoeringen van de badkamer luidsprekers haalt u al in huis voor nog geen €15,00. Zo maakt Maxtotaal het voor iedereen mogelijk om ook tijdens het douchen of badderen te genieten van de laatste hits. U hoeft alleen uw Spotify of Apple Music-account nog maar aan te klikken! Dus wat gaat het worden: een staand model in gebroken wit van Muse of wordt het een luidspreker voor aan uw plafond in het zwart? Indien gewenst, kan de luidspreker vandaag al bij u in huis zijn!

De beste badkamer luidsprekers bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »