Anti klim strip

1
Anti klimstrip kopen? Ter voorkoming van inbraak kunt u ervoor kiezen om een bewaking set te installeren. Om het boeven en dieven nog nét wat moeilijker te maken, kunt u ook voor een anti klimstrip kiezen.
Lees meer
Sorteren op:

Anti klimstrip

Ter voorkoming van inbraak kunt u ervoor kiezen om een bewaking set te installeren. Om het boeven en dieven nog nét wat moeilijker te maken, kunt u ook voor een anti klimstrip kiezen. Een anti klimstrip is een strook die uitgerust is met scherpe punten, die zeer doen als iemand het beetneemt. Vaak wordt zo’n anti klimstrip bevestigd op een muurtje of balkon, waardoor het een stuk lastiger wordt voor degene om uw territorium te betreden.

Wilt u voorkomen dat indringers opnieuw toeslaan in uw woning? Twijfel dan niet en schaf er één aan bij Maxtotaal.nl. Goede samenwerkingen met koeriers door heel het land, stellen ons in staat om de anti klimstrip van uw voorkeur spoedig op plaats van bestemming te krijgen.

Klimstrip

De klimstrip die we bij Maxtotaal.nl verkopen, is de 10 delig anti-klimstrip - 77 spikes per strook. Dit product heeft een ietwat doorzichtige kleur. De fabrikant van deze klimstrip heeft hiervoor gekozen, aangezien balkons vaak dezelfde kleur hebben. De camouflerende werking zorgt ervoor dat de strip niet zo in het oog springt. Inbrekers weten dan ook pas van het bestaan af als ze aan hun kwade daad beginnen.

Hoewel een klimstrip voornamelijk gebruikt wordt voor het voorkomen van inbraken, worden ze ook steeds vaker ingezet tegen huisdieren van anderen. Katten willen nog weleens de neiging hebben om uitwerpselen achter te laten op andermans spullen en met een klimstrip, zullen de beesten dit in elk geval niet op uw terrein doen.

Anti klimbeveiliging

Anti klimbeveiliging is op diverse manieren te bevestigen op een wand of balkon. De meest makkelijke manier is om dubbelzijdig plakband aan te schaffen, maar het is eveneens mogelijk om de anti klimstrip te bevestigen met spijkers of schroeven. Leg de anti klimbeveiliging niet los op een muur, want dan wordt het weer een stuk gemakkelijker voor dieven om toe te slaan.

Anti klimstrip kopen

Wilt u een anti klimstrip kopen, maar heeft u geen zin om lang te wachten op de ontvangst ervan? Bij Maxtotaal.nl streven we er te allen tijde naar om onze producten binnen één werkdag te bezorgen (m.u.v. maandag). Plaats vandaag nog uw order en maak morgen uw huis een stuk veiliger!

De beste anti klimstrips vind je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »